Portofel piele-Recomandari si ghid de cumparare

Un portofel este unul dintre cele mai esențiale și practice accesorii pe care ar trebui să le aibă fiecare om. Te ajută să stochezi și să organizezi toate cardurile și banii. Nu doar atât, un portofel de piele de înaltă calitate este o semnătură a statutului și a stilului dumneavoastră. Un portofel clasic din piele va putea ramane mereu la modă. Prin urmare, este cu siguranță un element obligatoriu, nu doar în ceea ce privește utilizările funcționale, ci și în ceea ce privește tendințele și moda.

Nu este deloc ușor să cumpărați un portofel din piele. Există mii de produse pe care le puteți găsi pe piață, care cu siguranță vă vor face să vă simțiți copleșiți. Acestea sunt diferite în stiluri și design. De asemenea, calitatea pielii și abilitățile meșteșugarului nu sunt lucrurile pe care le puteți identifica cu ușurință.

Aruncați o privire la articolul de mai jos și vă voi ghida prin toate lucrurile pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când cumpărați un portofel din piele – tipurile, funcțiile și caracteristicile acestuia.

DE CE TREBUIE SĂ DETINETI UN PORTOFEL DE PIELE?

Când căutați pe piață portofele , veți vedea că portofele sunt realizate din materiale diferite, precum piele, nylon și pânză. Opțiunile pentru tine sunt nelimitate, te întrebi noaptea de ce ar trebui să optezi pentru un portofel din piele, nu?

Iată câteva motive pentru care ar trebui să dețineți cu adevărat un portofel din piele:

Un portofel din piele este foarte rezistent

S-ar putea să alegeți diferite haine pe care să le purtați în fiecare zi. Cu toate acestea, nu vă schimbați  portofelul. De fapt, un bărbat are de obicei un portofel pe care îl folosește în fiecare zi până când se uzează. Prin urmare, este important să alegeți un portofel care să dureze cât mai mult. Iar cel mai durabil material pe care îl puteți avea pe piață este pielea.

Portofelul din piele este dur. Este rezistent la apă. Rezista bine împotriva căldurii și umidității. În plus, este flexibil, permițându-vă să stocați o mulțime de carduri și numerar, fără a se deforma. De asemenea, va rămâne bine în formă atunci când blocați portofelul în geantă sau în buzunarul pantalonilor.

Un portofel din piele este practic

Scopul principal al portofelului este de a vă ajuta să vă transportați actele de identitate, cardurile și banii. Prin urmare, capacitatea unui portofel este următorul mare lucru pe care trebuie să îl luați în considerare. Când sunt comparate 2 portofele cu materiale diferite  și de aceleași dimensiuni, un portofel din piele poate reține mai multe articole, ceea ce îl face mai practic. Dacă ai tendința de a transporta o mulțime de  carduri și numerar, vei afla că un portofel din piele este o alegere mai potrivită pentru tine.

Un portofel din piele este convenabil și confortabil de utilizat

Când portofelul dvs. este confecționat din piele reală, vă veți da seama că este foarte ușor de îngrijit. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la impactul ploii sau al căldurii pe portofel. În plus, este foarte ușor să curățați portofelul. Mai mult, un portofel din piele este întotdeauna moale și neted când îl atingeți.

Un portofel din piele este elegant și atemporal

Nu în ultimul rând, un portofel din piele este ceea ce trebuie să iei în considerare atunci când urmărești să găsești un portofel elegant, care să-l facă accesorizat esențial pentru stilul tău.

Dintre toate tipurile de materiale, pielea este considerată a fi mai formală și mai clasică. Prin urmare, este o adevărată declarație vestimentară. De menționat este faptul că pielea durează mult timp și arată frumos chiar și atunci când este uzată.

Top 3 Cele mai bune portofele


Bremen Messina

 

  Avantaje:

 • Are dimensiuni bune pentru a oferi spațiu dar și pentru a putea fi depozitat în buzunare
 • Vine la un preț atrăgător
 • Este realizat din piele naturală

  Dezavantaje:

 • Este un portofel cam subțire, fiind mai puțin rezistent dacă depozitezi multe acte și carduri

 Verifica Pretul Acestui Produs


Zee Lane

  Avantaje:

 • Oferă un design subtil și elegant
 • Este confecționat din piele naturală de culoare neagră
 • Se poate depozita foarte ușor în orice buzunare

  Dezavantaje:

 • Fiind foarte subțire, va accepta cu greu multiple bancnote

 Verifica Pretul Acestui Produs


Koson

 

  Avantaje:

 • Este realizat din piele naturală iar cusăturile sunt manuale
 • Oferă 6 sloturi pentru card, un loc pentru bancnote și unul pentru talonul auto
 • Are dimensiuni mici chiar dacă este un portofel spațios

  Dezavantaje:

 • Poate atrage multe zgârieturi însă acestea se pot îndepărta prin frecare

 Verifica Pretul Acestui Produs


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Pierre Cardin GPB424

  Avantaje:

 • Este realizat din piele naturală de culoare neagră cu unele părți în vișiniu
 • Oferă compartimente pentru orice ai nevoie
 • Se poate păstra în buzunarul oricărei piese de vestimentație fără a crea un aspect neplăcut
 • Se livrează într-o cutie elegantă, putându-se face cadou unui bărbat elegant

  Dezavantaje:

 • Are un preț mai mare față de celelalte modele

 Verifica Pretul Acestui Produs

Afla care este cea mai buna baterie auto!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Go Top